Minőség és környezet

Alapvető célunk megrendelőink minőségi és környezeti igényeinek és elvárásainak a tervezés, gyártás, forgalmazás, beépítés, üzembe helyezés és vevőszolgálati tevékenység területén folyamatosan javuló szinten megfelelni.

Cégünk – a felhasznált anyagok és technológiák vonatkozásában meghatározóan minőségtanúsítással rendelkező multinacionális gyártószervezetek kiemelkedő minőségű termékeit forgalmazza, tervezi és építi be szolgáltatásaiba. A cég vezetése ehhez a szinthez illeszkedő szolgáltatási rendszer kiépítésére, működtetésére és folyamatos fejlesztésére kötelezte el magát a környezetre gyakorolt közvetlen és közvetett káros hatások minimalizálásának egyenrangú kezelése mellett.
Ezért termékeink és szolgáltatásaink körében előnyben részesítjük az energiatakarékos és környezetkímélő megoldások alkalmazását és elterjesztését.

A Techniq 2000 Kft. mindezek alapján szükségesnek tartotta az ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabvány követelményeinek megfelelő minőség- és környezetirányítási rendszer kidolgozását és bevezetését, melyet 2000 év első negyedévétől kezdődően folyamatosan a TÜV RHEINLAND INTERCERT tanúsít.