Irisys hőkamerák

 

 

A Nagy-Britanniában székelő és a gyártást is ott végző Infrared Integrated Systems Limited (IRISYS) cég fejlesztései és gyártmányai kizárólag a hőérzékelésen alapuló képalkotási, mérési- és kiértékelési rendszerekkel kapcsolatosak.

A világban ritkaságként saját fejlesztésű érzékelőikkel szerelt kameráik felhasználóbarát kialakításúak, rengeteg szolgáltatást nyújtanak, megbízhatóak, mindezt pedig a versenytársakénál kedvezőbb árfekvésben teszik.

 

IR16DS:

Az IR16DS kamera a legújabb fejlesztésű, legnagyobb tudású hőkamera az IRISYS kínálatában. A kamera rögzíti a valós képet is és a hőképet is (dual view). 160x120 pixeles hőérzékelővel van szerelve, így egy már elkészített hőképen, utólagosan is, számítógépre való áttöltés után is képenként majd 20.000 pontban vizsgálható az adott felvétel tárgyát képező berendezés, eszköz, alkatrész, stb. hőmérséklete.

A kamerával képenként készíthető hangjegyzet, amely nagy segítséget nyújt a kamera alaptartozákaként szállított szoftver segítségével generálható mérési jegyzőkönyv elkészítésénél.

 

   

     IR16DS magyar adatlap

     IR16DS angol használati utasítás

 

 

 IRI2010:

 Az IRI2010 kamera az IR16DS kamera kevesebb szolgáltatással bíró, kisebb hőérzékelővel felszerelt, de  még mindig valós képet és hőképet egyaránt rögzíteni képes dual-view hőkamera.

A 2010-es kamera esetében az érzékelő 47x47 pixeles, szintén lehetséges képenkénti hangjegyzetet készíteni, valamint lehetőség van kép készítés nélküli "gyors-vizsgálat" elvégzésére a beépített "Alarm" funkció bekapcsolásával.

 

 

 

     IRI 2010 magyar adatlap

     IRI2010 angol használati utasítás

 

IRI 4010:

A 4010 kamera már kevesebb extra szolgáltatással rendelkezik, viszont a legfontosabb paraméter, az érzékelő mérete megegyezik a csúcsmodell méretével, tehát 160x120-as pixelméretű. A kamerát általános felhasználásra tervezték, így jól alkalmazható a villamossági, gépészeti, épületenergetikai, sőt, biztonságtechnikai területen is.

 

 

 

 

 

 

 

     IRI4010 magyar adatlap letöltés

     IRI4010 angol használati utasítás